Ο Σύλλογος

Πανελλήνιος Σύλλογος
Οστεοπαθητικής

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οστεοπαθητικής είναι το επαγγελματικό σωματείο των οστεοπαθητικών στην Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Οστεοπαθητικών (EFFO) και παραμένει ενεργό μέλος της. Οι κύριοι σκοποί του είναι:

  • H κατοχύρωση και αναγνώριση του επαγγέλματος της Οστεοπαθητικής, που ισοδυναμεί με την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του Οστεοπαθητικού
  • H εγγύηση της επαγγελματικής κατάρτισης των μελών του
  • H εγγύηση της ποιότητας της θεραπείας των ασθενών 
  • H προαγωγή της Οστεοπαθητικής στη χώρα μας σύμφωνα με τους κανόνες της δεοντολογίας και της ηθικής που θέτει ο Σύλλογος

Από το 1992
έως Σήμερα

Στις 6 Ιουνίου 1992, ιδρύθηκε στην Αθήνα ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εγγεγραμμένων Οστεοπαθητικών. Από την ίδρυσή του έως το 2008 διετέλεσε Πρόεδρος η Μαργαρίτα Παπαδημητρίου-Boulenger. Τα υπόλοιπα αρχικά μέλη ήταν η Γεωργία Σταθακοπούλου, η Λένα Τρυφωνοπούλου, ο Αριστείδης Σουρβίνος, ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος κι ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Το 2008, αφού είχαν πλέον εγκατασταθεί στην Ελλάδα περισσότεροι οστεοπαθητικοί, συστάθηκε επαγγελματικό σωματείο με την ονομασία Πανελλήνιος Σύλλογος Οστεοπαθητικής. 

Το 2013 δημιουργήθηκε από τα μέλη του Συλλόγου και υπό την αιγίδα του, η μη-κερδοσκοπική εταιρία Οστεοπαθητική Αρωγή, μια κλινική με στόχο αφενός να παρέχει συνεδρίες οστεοπαθητικής σε χαμηλό κόστος σε άτομα που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια, αφετέρου να λειτουργεί ως χώρος εκπαίδευσης για τους σπουδαστές του προγράμματος σπουδών στην οστεοπαθητική.

Τα τακτικά μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου. Όσοι σπουδάζουν οστεοπαθητική μπορούν να γίνουν φοιτητικά μέλη, χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Εγγραφή Νέου Μέλους & Πιστοποίηση Μέλους

Κάθε μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Οστεοπαθητικής έχει την πινακίδα με το σήμα του Συλλόγου και τον αριθμό μητρώου του μέλους.
Image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FOLLOW US

2024 © ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ