Οστεοπαθητική Αρωγή

Η Οστεοπαθητική Αρωγή ήταν μια ιδέα που κυριαρχούσε στις συζητήσεις ανάμεσα στους οστεοπαθητικούς για αρκετά χρόνια. Πολλοί ήταν αυτοί που ένιωθαν την ανάγκη να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους ώστε να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. Τελικά, το 2013, η ιδέα πήρε σάρκα και οστά με τη δημιουργία της Οστεοπαθητικής Αρωγής, μιας μη-κερδοσκοπικής εταιρείας που έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας οστεοπαθητικές συνεδρίες σε χαμηλό κόστος. 


Με την έναρξη του πενταετούς προγράμματος σπουδών για επαγγελματίες υγείας που δημιούργησε στην Αθήνα η Γερμανική σχολή OSD, η Οστεοπαθητική Αρωγή ανέλαβε την κλινική εκπαίδευση των σπουδαστών, εξασφαλίζοντας την πληρέστερη κατάρτισή τους. Έτσι, οι οστεοπαθητικοί προσφέροντας τον χρόνο τους, εκτελούν οι ίδιοι ορισμένες θεραπείες αλλά ταυτόχρονα δίνουν την ευκαιρία στους σπουδαστές να εφαρμόσουν τεχνικές υπό στενή επίβλεψη. Με αυτή τη μέθοδο, εκπαιδεύονται με ασφαλή τρόπο οι επόμενες γενιές οστεοπαθητικών. 

Για όλους τους ασθενείς τηρείται ένα πλήρες ιστορικό.

 

Διεύθυνση: Ηροδότου 19, Αθήνα 10674
Τηλ: 2107210433
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Κάθε Δευτέρα, 10:00-14:00 και 16:00-20:00.

Βρείτε μας στο facebook 


Η Οστεοπαθητική Αρωγή προτιμάει να γίνονται οι πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Πιστοποίηση Μέλους

Κάθε μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Οστεοπαθητικής έχει αυτή την πινακίδα με το σήμα του Συλλόγου και τον αριθμό μητρώου του μέλους.
Μπορείτε να αναγνωρίσετε εάν κάποιος είναι μέλος του Συλλόγου από αυτή την πινακίδα.

Οστεοπαθητική ΑΡΩΓΗ