Καλωσορίσατε στον Πανελλήνιο Σύλλογο ΟστεοπαθητικήςΕδώ θα βρείτε πληροφορίες για την Οστεοπαθητική στην Ελλάδα, όπως: ποίοι είμαστε, τι είναι η Οστεοπαθητική, τι είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οστεοπαθητικής, που θα μας βρείτε, και πολλά άλλα...

 

Ο Σύλλογος

 

Εδώ και πολλά χρόνια, Oστεοπαθητικοί εργάζονται στην Ελλάδα θεραπεύοντας χιλιάδες ασθενείς. Τα μέλη του Συλλόγου είναι διπλωματούχοι σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου από χώρες όπως η Αγγλία, η Γαλλία, το Βέλγιο. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οστεοπαθητικής (Πρώην Ελληνικός Σύνδεσμος Εγγεγραμμένων Οστεοπαθητικών) ιδρύθηκε στην Αθήνα στις 6 Ιουνίου 1992 με κύριο σκοπό:

  • Την κατοχύρωση και αναγνώριση του επαγγέλματος της Οστεοπαθητικής, που ισοδυναμεί με την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του Οστεοπαθητικού.
  • Την εγγύηση της ποιότητας της θεραπείας των ασθενών. Η αποδοχή υποψηφιότητας των μελών του Συλλόγου γίνεται ύστερα από επιμελή έρευνα των χρόνων σπουδών και της εγκυρότητας των διπλωμάτων . Εξαίρεση από το επάγγελμα αποτελούν όσοι δεν έχουν τα προσόντα και την επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση.
  • Την εξύψωση και προαγωγή της Οστεοπαθητικής στη χώρα μας σύμφωνα με τους Κανόνες της Δεοντολογίας και της Ηθικής που θέτει ο Σύλλογος.
  • Την εξασφάλιση της Ακαδημαϊκής αξίας των σπουδών των Οστεοπαθητικών.
  • Παράλληλα υπάρχει άμεση συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Οστεοπαθητικών (E.F.O.) με έδρα τις Βρυξέλες, για την κατοχύρωση της επιστημονικής κατάρτισης και του ήθους του επαγγελματία Οστεοπαθητικού σε όλη την Ευρώπη.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οστεοπαθητικής είναι εγγυητής στην Ελλάδα της επαγγελματικής ικανότητας και της επιστημονικής κατάρτισης των μελών του.

Πανελλήνιος Σύλλογος Οστεοπαθητικής
(Πρώην Ελληνικός Σύνδεσμος Εγγεγραμμένων Οστεοπαθητικών)


Ηροδότου 19, ΚΟΛΩΝΑΚΙ 10674, Αθήνα.
Τηλ.: 210 6819179 
secretariat(at)osteopathygr.com

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

Οστεοπαθητική ΑΡΩΓΗ

Θεοχάρης Φράγκος- Η Οστεοπαθητική Ιατρική του Σήμερα

Θεοχάρης Φράγκος- Η Οστεοπαθητική Ιατρική του Σήμερα